Over mij

Strive not to be a success, but rather to be of value –Albert Einstein

Op 29 oktober 1987 werd ik geboren in Harderwijk.

Op de basisschool en daarna ook op het gymnasium was ik veel bezig met sport, muziek, dans en theater. Daarom deed ik in de zomer van 2006 toelating voor de opleiding muziektheater aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Deze opleiding combineert drie disciplines – zang, dans en toneel – tot muziektheater. Na vier jaar studeerde ik af met de voorstelling …en Bewonder!Over het leven en de muziek van Ramses Shaffy.

In 2009 begon ik met ‘Juf Rozemarijn’ en sindsdien werk ik in verschillende gebieden van muziektheater. Ik regisseer, dirigeer en geef les bij (muziek)scholen, geef workshops, privé zangles, coach docenten in het basisonderwijs en maak lesmateriaal voor onder andere Cultuureducatie met Kwaliteit.

Ik heb een grote interesse voor politiek en staatsinrichting. De stap om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, was dan ook logisch. Een gezond en groen Heemstede, daar wil ik mij de komende vier jaar graag voor inzetten binnen de gemeenteraad. Op het gebied van onderwijs, duurzaamheid, sport, kunst, cultuur en groen wil ik mijn steentje bijdragen. Samen met anderen wil ik actie ondernemen om onze mooie leefomgeving te houden en te versterken.

Ik kan goed organiseren, motiveren, presenteren en ontwikkelen. Daarnaast beschik ik over een open houding, doorzettingsvermogen en een positieve instelling. Ik ben eerlijk, verantwoordelijk, energiek en ondernemend. Deze eigenschappen passen goed bij mijn ambities voor de toekomst. Want na Heemstede volgt wat mij betreft Den Haag!

 

I think being a liberal, in the true sense, is being nondoctrinaire, nondogmatic, non-committed to a cause – but examining each case on its merits – Walter Cronkite, 1973